Bigo Live Hesap Silme 2022 (Linki ve Hesabı Silme Formu)

Bu yazımızda sahip olduğunuz Bigo Live hesabınızı kalıcı olarak nasıl silebileceğinizi anlattık. Sizlerde yazımızı okuyarak, hızlı ve pratik bir şekilde sahip olduğunuzu Bigo Live hesabınızı silebilirsiniz.

bigo live hesabi silme

Bigo Live Hesap Silme Adımları

  1. Bigo Live hesabınızı silebilmek için öncelikle nasıl üye olduğunuzu hatırlamanız gerekmektedir.
  2. Farklı bir sosyal medya uygulaması ile üye olan kişilerin bu uygulamalar ile kullanım sağladıkları linkten giriş yapmaları gerekmektedir.
  3. Normal site üzerinden kayıt olan kişiler öncelikle https://www.bigo.tv/tr/ adresine giriş yapınız.
  4. Linki tıkladıktan sonra giriş yap kısmına kullanıcı adı ve parolanızı giriniz.
  5. Hesabınızı açtıktan sonra ‘ben’ bölümü tıklayın ve ‘ayarlar’ sekmesine giriniz.
  6. ‘Ayarlar’ bölümünde yer alan ‘korunmamış’ sekmesinde, bigo live hesabına bağlı olan sosyal medya hesaplarınızı bulabilirsiniz.
  7. Bu aşamada tekrar giriş bilgilerinizi girmeniz istenecek ve ‘bağlantıyı kes’ seçeneği karşınıza çıkacak.
  8. ‘Bağlantıyı kes’ seçeneğine tıkladıktan sonra hesap silme işleminiz gerçekleştirilir.
  9. Aynı zamanda bağlı olan sosyal medya hesaplarınızı da bu aşamada silerek, sahip olduğunuz her alandan bigo live bağlantınızı sonlandırmış olursunuz.
  10. Bigo live hesabınızı sildiğiniz andan itibaren, sahip olduğunuz tüm veriler silinecektir.
  11. Sizler için önemli olduğunu düşündüğünüz verilerinizi, hesap silme işlemini gerçekleştirmeden önce yedeklemenizde fayda olacaktır.
  12. Bu işlemleri gerçekleştirmek istediğinizde farklı sorunlar ile karşılaşmanız halinde, suggestions@bigo.television adresine mail atarak, hesap silme işleminizin gerçekleştirilmesini de talep edebilirsiniz.

Bigo Live Telefondan Hesap Silme Linki 2022

Bigo Live uygulamasına ait olan hesabınızı, bilgisayarınızı kullanarak silme işlemini gerçekleştirebileceğiniz gibi Bigo Live telefondan hesap silme linki olan https://www.bigo.tv/tr/ bağlantıyı ziyaret ederek ya da telefonunuzda yer alan mobil uygulamayı kullanarak da silebilirsiniz.

Mesaj Bırakabilirsiniz