Swarm Hesap Silme 2022 (Linki ve Hesabı Silme Formu)

Swarm hesabının silinmesi hakkında gerekli veriler yazı içerisinde yer almaktadır. Swarm hesabınızı bir linke tıklayarak kolay bir şekilde silebilirsiniz. Bunun için aşağıda yer alan adımları uygulamanız yeterlidir.

145810

SWARM HESABI SİLME ADIMLARI

  1. https://tr.foursquare.com/login?continue=%2Fdelete_me linki Swarm uygulamasının silinmesi için pratik bir yoldur. Bilgisayarınızın tarayıcısından bu linke tıklayınız.
  2. Siteye hesap kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapınız.
  3. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkacak sayfada “Swarm’dan neden ayrılıyorsun” sorusu yer almaktadır. Bu soruya sizin için en uygun olan cevabı veriniz.
  4. Sayfanın alt kısmına yer alan “Delete Account” butonundan hesabınızı kısa süre içerisinde silebilirsiniz. Silme işleminin ardından Swarm hesabınızı aynı kullanıcı adı ile yeniden açmanız mümkün olmayacaktır.
  5. Eğer uygulamaya farklı bir sosyal medya platformundan giriş yaptı iseniz “Delete Account” kısmını göremeyebilirsiniz. Bu durumda şifrenizi yeniden belirleyiniz.
  6. Uygulamayı silmek için yalnızca internet tarayıcısını kullanınız. Uygulamanın yer aldığı tablet üzerinden hesap silme işlemini yapmaya çalışmayınız. Silme işleminin sağlıklı olabilmesi için özellikle bilgisayar tercih ediniz.
  7. “Delete Account” kısmına bir kez basıldıktan sonra geri dönülemez şekilde Swarm hesabı silinecektir. Buna ek olarak hesap içerisinde kaydedilmiş olan tüm bilgiler de silinecektir. Bu nedenle bilgileri yeniden kurtarmanız mümkün olmayacaktır.

SWARM TELEFONDAN HESAP SİLME LİNKİ

Swarm hesabı diğer sosyal medya uygulamalarının aksine dondurulamayan bir uygulama olduğu için Swarm kullanmaya devam etmeyecek kişilerin hesaplarını silmesi mantıklı olacaktır. Eğer yalnızca bu uygulamayı telefonunuzdan siler iseniz diğer kullanıcılar tarafından uygulama içerisinde görülmeye devam edersiniz. Hesabınızı kalıcı olarak siler iseniz bir daha herhangi bir hesaptan görülme şansınız olmayacaktır.

Swarm telefondan hesap silme linki https://tr.foursquare.com/login?continue=%2Fdelete_me olup bu link üzerinden silme adımları gerçekleştirilebilmektedir.

Mesaj Bırakabilirsiniz