Bursa evde iş imkanı 2024 (Paketleme ve ek işler)

Bursa’da evinizde ek iş fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız buraya gelin! Bursa’da yaşayan ve evden çalışarak ek gelir elde etmek isteyen herkesi ilgilendiren bu yazıda ayda 6.000 TL nasıl kazanabileceğinizi anlatacağım!

Özellikle evde paketleme işi Bursa’da çok revaçta. Ancak Bursa evde çalışmanın kapsamını çok geniş buluyor. Yani Bursa’da yaşayan bir ev hanımı, öğrenci ya da emekli olarak evde ek işler de yapabilirsiniz: B. dekorasyon işleri, katlama işleri, ütü işleri, paketleme işleri, boyama işleri, düzenleme işleri.

Evet, Bursa çok büyük bir şehir. Bursa’da ek iş imkanları neler diye merak ediyorsanız; Nilüfer, Gemlik, Yenişehir, Yıldırım, Buyükorhan, İnegöl, Gürsü, İznik ve Karacabey bölgelerinde evde paketleme işi yapabilirsiniz.

Bursa Ev Ambalaj İşletmesi 2024 yılı iletişim adresleri hakkında bilgi vereceğim. Bu işler kolay ve güvenilir bir şekilde para kazanmak için önemli bir adımdır.

📌Bursa evleri için ek çalışmalar kapsamında sizler için sadece gerçek bilgileri paylaşıyorum. Evde iş teklifi Bursa hakkında yanlış bilgi verenlere dikkat edin. Farklı platformlarda yanlış bilgi verenlere inanmayın. Bursa evleri istihdam eden firmaları ve daha fazlasını öğrenelim mi? Haydi.. Hadi okumaya başlayalım…

Bursa Evde ek iş: Ambalajda hangi işler yapılabilir?

Bursa’da evde ek çalışma seçenekleri altında gösterebileceğim onlarca seçenek var. Bursa bir tekstil şehri olmasına rağmen evden yapabileceğiniz birçok farklı yan iş var. İşte Bursa’da en çok ihtiyaç duyulan işler:

  • Evde sabun paketleme dükkanı Bursa
  • Evde kına sarma dükkanı
  • Evde çorap topla
  • Alçı Ambalaj Mağazası
  • Evde pipet paketleme işi
  • Evde cep telefonu kılıfı ambalajı
  • bar paketleme dükkanı
  • Evde plastik bardak paketleme işi
  • Evde düğün şekerleme dükkanı
  • düğme paketleme dükkanı
  • Toka ve boncuk ambalajı

Kürdan ve mum tarzı ürünlerin ambalajlanması
Birçok ürün için evde rahatlıkla yapılabilecek paketleme işi. Özellikle Bursa’da çorap sarma işinin çok revaçta olduğunu söyleyebilirim. Şunu da unutmadan belirteyim: paketleme tesislerinde firmaların iş potansiyeline göre alabildiğiniz kadar iş alabilirsiniz. Bursa’da evlere iş veren firmalarla devam edelim.

Evde nasıl paketlenir?

  • Evde para kazanma işi arıyorsanız, doğru yere geldiniz! Part-time ya da full-time çalışabileceğiniz paketleme işlerinde hayal ettiğiniz kadar para kazanmak için işinizde titiz olmalısınız. Bursa’da evden eve nakliyat işleri aradığınız ek iş olabilir.
  • Paketleme işi için ev kiralayan firmalar işe başlamadan önce size gerekli talimatları mutlaka verecektir.
  • Bu talimatlar; günde kaç ürün çalıştırdığınız, kolilere kaç ürün koyduğunuz, teslim süreniz, size emanet edilen ürünlerin adet ve değeri, iş sonunda ödediğiniz ücret…
  • Evde ek iş yaparak para kazanmanın faydaları
    Akşamları ne yapabilirim para kazanabilirim diye merak ediyorsanız Bursa’da ek iş seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Biliyorsunuz artık evden çalışarak para kazanmak çok moda.
  • Artık neredeyse her sektör işini evden yapıyor. Siz de sadece bu yeni iş modeline ayak uydurarak para kazanabilirsiniz.

📌Peki, insanlar neden deli gibi evden çalışmaya başladı? Aslında, fazladan çalışarak evden çalışmak pek çok avantaj sunar, örneğin:

  • Öncelikle evden çalışma imkanını bulun.
  • Aynı zamanda bu anlaşmaların oldukça karlı olduğunu söyleyebiliriz.
  • Çalışkan ve hızlı hareket eden kişiler bu alanda çok yüksek gelir elde edebilirler.
  • Herhangi bir sermayeye ihtiyacınız yok.
  • Cebinizden hiç para çekmeden evden çalışmak ve iş sahibi olmak her zaman son derece faydalıdır.
  • Kârlı paketleme işinin bir başka yararı da, bu işi yürütürken aldığınız destektir.
  • Birkaç kişiyle daha fazla iş bulma ve daha fazla iş üretme fırsatı bulabilirsiniz.
  • Böyle faydalar var. Bursa’da evde ek iş ile evinizden çıkmadan işinizden para kazanmaya başlayabilirsiniz.
  • Bursa Ev Paketleme İşi Para Kazandırır mı?
  • Bursa’da evde ekstra çalışma konusunda sizi kesinlikle ikna edecek bir başlıktan bahsedelim. Ambalaj işi para kazandırır mı? Çalışacağınız firma ile uzun süreli çalışıyorsanız evet paketleme işi yaparak ciddi paralar kazanabilirsiniz. Bu işte tek bir kişinin aylık geliri 6.000 TL’yi bulurken, aynı evde birden fazla kişinin bu işi yaptığını düşünün…
  • Evde paketleme yapmak kolay gibi görünse de bir o kadar da zordur. Büyük paralar kazanmak istiyorsanız, biraz daha fazla çalışmanız gerekebilir.

Günde 4 saat çalışarak 200 TL kazanabilirsiniz.

bursaevdeekis

Paketleme işini yarı zamanlı yaparsanız, kira ve mutfak giderlerinizi kolayca düşebilirsiniz.
Ama günde 10-12 saat tam zamanlı çalışırsanız ayda 6.000-7.000 TL kazanabilirsiniz.
Evde paketleme işinin en büyük faydası, parça başına ödeme yapılabilmesidir. Yani ne kadar çok iş üretirseniz, o kadar çok para kazanmanız gerekir. Bazen paket sayısına göre, bazen de paketlere koyduğunuz ürün miktarına göre ücretlendirilirsiniz. Bu kazanç size ve çabanıza bağlıdır.

Paketleme söz konusu olduğunda çevrenizdekilerin desteği ile daha da fazla para kazanabilirsiniz. Ne kadar çok iş alır ve yaparsanız, o kadar çok kar elde edebilirsiniz.

Bursa’da evde ek iş başvurusu nasıl yapılır?

Ev hanımları için para kazanma yollarından biri olan evde paketleme işlerine nasıl başvurulacağını merak ettiğinizi biliyorum. Bu işleri veren firmalara hem online platformlar üzerinden hem de İş Kur avantajları ile ulaşabilirsiniz. (Yazımın devamında söyledim merak etmeyin)

Bursa’da ek ev işlerine başvurmanız için size birkaç tavsiyem var. Örneğin;

Öncelikle evde paketleme işi almak için Bursa’daki ilgili firmalara direkt olarak da başvurabilirsiniz. Yapılacak işin miktarına, türüne ve değerine göre seçim yapabilirsiniz.
Ambalaj işi yapmak isteyen milyonlarca kişi bu uygulamalardan faydalanmak için kapılarını aralıyor. Evde paketleme işine başvurmanın birçok yolu vardır. En kolay yol, boş pozisyonlara başvurmaktır. Ancak dikkat etmeniz gereken şey internet üzerinden iş ilanı veren ambalaj sitelerini doğru seçmektir.

Örneğin: Sahibinden.com – Jooble.org

Bursa Evde Paketleme İşi kariyer sitelerinde sıkça bulabileceğiniz bir açık pozisyon…

📌Bursa’daki ek açık kontenjanlardan yararlanmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip ederek iş başvurusunda bulunabilirsiniz!

Üretim atölyelerinde başvurabilirsiniz. Daha kolay ve daha etkili bir yol.
Ambalaj fabrikaları ile iletişime geçebilirsiniz.
Fason imalatçılarla iletişime geçerek iş başvurusunda bulunabilirsiniz.
Paketleme işi yapan başka bir çalışanla tanışmak iyi olacak.
Bazı hediyelik eşya dükkanları, aynı zamanda tanışabileceğiniz paketleyiciler tutar.
Evde paketleme hizmeti veren firmaları da görebilir ve İŞKUR üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Çünkü Bursa’da evde ambalaj hizmeti veren firmalar İşkur’a da ilan veriyor. Bunun için İŞKUR iş aramanızı aktif hale getirmelisiniz…

Bursa’da Ev Paketleme İşi Yapan Firmalarla İletişime Geçin

  • Bursa’da ek iş imkanları için Bursa’da evden eve nakliyat işi yapan firmaları bilmeniz gerekmektedir. Bursa’da çok sayıda fabrika ve üretim sahası bulunmaktadır. Örneğin Bursa bir sanayi bölgesi veya dokuma fabrikaları düzenledi. Aşağıya bıraktığım resimde birkaç fabrikanın adresleri ve iletişim numaraları yer alıyor.
  • Bu pozisyonlara bizzat başvurarak iş sahibi olabilirsiniz. Ama sormadan önce evlere paketleme işi verip vermediklerini öğrenin. Evlere iş veriyorlarsa imalathaneye gidip başvuru yapmanız gerekiyor.
  • Evde paketleme hizmeti sunan firmalar, çalışanlarını iki farklı şekilde istihdam etmektedir. Bu;
  • fabrikadaki işçiler
    Sizin gibi ek gelir fırsatlarına sahip olmak isteyenler
    Sadece Bursa’da değil, İstanbul, İzmir, Manisa, Ankara, Denizli, Antalya, Adana ve daha birçok ilde evlerinde ek iş imkanlarından yararlanabiliyorlar.
  • Bu konuya; Ayrıca İzmir’de ev tekstili yapan firmalar ve İstanbul’da ev tekstili yapan firmaların yazılarını da okuyabilirsiniz.

Bursa’daki tekstil atölyeleri evde paketleme işi veriyor!

  • Alaşar Köyü, Osmangazi, Bursa Merkez, İnegöl, Mudanya, Gemlik gibi ilçelerde oturanlar tekstil atölyelerinde iş başvurusunda bulunabilirler. Özellikle Korona döneminde birçok tekstil atölyesi evlere ek istihdam imkanı sunarak iş hacimlerini artırmaya devam ediyor.
  • Örneğin Bursa’da evde ip geçirme ve temizleme işlerini yapabileceğiniz birçok ilgili fabrika ve atölye var. Detaylar için yazıya tıklayın…
  • Kalıcı bir adresinizin olması, iş bulmanız için bir artıdır. İlgili firmaların tırları ürünleri poşetler içerisinde evinize kadar getirir ve paketleme işlemini tamamladıktan sonra ürünleri adresinizden teslim alır.
  • Bursa’da hediyelik eşya ve düğün malzemeleri satan yerler!
    Özellikle düğün sezonunda hediyelik eşya dükkanlarının doluluk oranı artıyor. Dolayısıyla bu süreçte sezon öncesi ve sezon sonrası paketleme işlerinde artış yaşanıyor. Ev hanımları için güzel bir avantaj olan düğün malzemeleri ve evden çalışma imkanı size büyük meblağlarda ek gelir sağlayacaktır.
  • Örneğin evde davetiye katlama işinden para kazanabilirsiniz! İlgili firmaları nereden ve nasıl bulacağınızı en başta anlattım. sen de biliyor musun Günde 5 saat evde davetiye katlayarak ayda yaklaşık 6.000 TL kazanabilirsiniz.
  • Aynı şekilde hediyelik eşya satıcıları ile iletişime geçebilir ve evinizde oturarak paketleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu tür yerlerde çok fazla paketleme işi olduğu için uygulamalarınızı buna göre değerlendirmenizde fayda var.

İŞKUR şirketleri evlere paketleme siparişi veriyor Uygulama

İŞKUR ev tipi ambalaj firmaları pek bilinmediği için ilgili aracı firmaları bulmanız biraz zor olabilir. Bulunduğunuz bölgede bulunan İŞKUR binasına giderek, konu ile ilgili rehberlere başvurabilirsiniz. Bursa’da evinizde ek iş fırsatları için İŞKUR’u değerlendirebilirsiniz.

Bu arada İş Kur evlere iş veriyor. Bursa İŞKUR Evden çalışmak için ne yapılmalı?

  • Ambalaj sektöründe sizi istihdam eden birçok firma olabilir. Devletin imkanlarından faydalanmak için bu şirketler genellikle İş-Kur’da ilan edilir. Bu işlere sahip olmak için mutlaka İş Kur kaydınız olsun ve ardından kariyer danışmanınıza bu işlere başvurmak istediğinizi söyleyin.
  • İş-Kur’daki kariyer danışmanınız bu pozisyonları sizin için detaylı bir şekilde inceleyecek ve başvurularınızı iletecektir. Pozisyona uygunsanız firmalar sizi arayarak pozisyonu size vermek istediklerini söyleyeceklerdir. Talep üzerine küçük atölyelerden de paketleme işi alabilirsiniz. Ancak küçük atölyelerin çalışmaları uzun sürmeyebilir. Yüksek gelir elde etmek için büyük firmalarla çalışılması tavsiye edilir.
  • İŞKUR ile ev tipi ambalaj işi yapan firmalar için kurumun resmi internet sitesini ziyaret edebilir, evlere iş veren firmaları araştırıp görüntüleyebilirsiniz.
  • Ancak her işletmeyi tek tek gezmek istemiyorsanız, işletmenizi İş Kur’a kaydettirmeniz ve telefon numaranızı bırakmanız yeterli. İş başvurusunu açtığınızda firmalardan teklifler alacaksınız ve duruma göre kabul edebilirsiniz.
  • Bu yazının hoşunuza gideceğini düşünüyorum: İşkur Evsel Ambalaj Başvuru Formu Nasıl Doldurulur

Bursa Ev Paketleme İşletmesi telefon numarası

Bursa Ev Ambalaj İşletmesi telefon numarası nasıl bulunur? Bursa’da faaliyet gösteren tekstil firmaları ve fabrikalarını görmek için tıklayınız. Ekranın sol tarafında bu yerlerin tam adreslerine ve telefon numaralarına ulaşmak mümkün.

Bursa Ev Ambalaj iş iletişimi için şunu söylemek isterim: 0534 – 0532 – 0505 – 0546 gibi cep numaralarını aramak yerine; Bursa’nın alan kodu olan 0224 ile başlayan iş telefonlarını aramanız sizin için çok daha iyi olacaktır.

📌Çevrimiçi bir başvuru ile çoğu zaman sadece umut ve zaman kaybedersiniz. Telefonla başvurursanız sonuç alamazsınız. Bu nedenle evde ek iş yapmak istiyorum diyorsanız görüşmelerinizi mutlaka yüz yüze yapmanızı tavsiye ederim.

Bursa’da evde ek iş için bilmeniz gerekenleri listeledim. Sorularınızı aşağıya YORUM olarak yazabilirsiniz.

Mesaj Sayısı(3)

  1. Deniz Önen
  2. Gülay erturk
  3. Semanur arslan

Mesaj Bırakabilirsiniz