Nike Sipariş Takip (Kargo Sorgulama 2024)

Nike online mağazası üzerinden gerçekleştirdiğiniz satın alma işlemlerinize ait ürün ya da ürünlerinizin kargo takip işlemlerini, sahip olduğunuz takip numarası ile yapabilirsiniz. Bunun için sadece internet erişiminizin olması yeterlidir.

Nike sipariş takip işlemlerinizi gerçekleştirebilmek için sadece birkaç dakikanızı ayırmanız yeterli olmaktadır. Bu işlemleriniz için tercih edebileceğiniz farklı yollar, Nike markası tarafından müşterilerine sunulmuştur.

nike PNG11

Nike Sipariş Takip Nasıl Yapılır?

Nike sipariş takip işlemleriniz için izlemeniz gereken yollar şu şekildedir;

  • Nike siparişleriniz kargoya verildikten sonra SMS ya da e-posta yolu ile tarafınıza iletilen bilgilendirme mesajında yer alan bağlantıyı tıklayarak, sipariş takip işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • https://www.nike.com/tr/ linkini tıkladıktan sonra sağ üst köşede bulunan ‘oturum aç’ sekmesini tıklayınız.
  • Açılan sayfada e-posta adresiniz ve parolanız için ayrılan kutucukları doldurarak, üye giriş işlemlerinizi tamamlayınız.
  • ‘Hesabım’ menüsünden ‘siparişlerim’ sekmesine erişim sağlayanız.
  • Bu aşamada Nike online mağazasından satın aldığınız tüm ürünlerinizi görebilir ve üzerini tıklayarak sipariş takip işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Aynı zamanda, https://www.nike.com/tr/orders/details/ linkini tıkayabilir ve e-posta adresiniz ile sipariş numaranızı ilgili alana yazarak, sipariş takip işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Nike Siparişim Nerede?

Nike sipariş sorgulama işlemleriniz için Nike resmi internet sitesi üzerinden üyelik girişi yapabilir ve siparişlerim bölümünü kullanarak, sipariş sorgulama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra, ana sayfanın en altı kısmında yer alan ‘yardım al’ menüsünün altında bulunan ‘sipariş durumu’ butonunu tıklayarak, sipariş sorgulama işlemlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz.

Nike Sipariş Gönderi No Nasıl Sorgulanır?

Nike sipariş gönderi no sorgulama için;

  • Nike resmi internet sitesine üyelik girişi yaparak, siparişleriniz bölümünden kargo gönderi numaralarını öğrenebilirsiniz.
  • Ürünlerinizin kargoya verilmesinin ardından tercih ettiğiniz iletişim kanalı üzerinden size gelen bilgi mesajını kontrol edebilir ve gönderi numaranızı bulabilirsiniz.
  • Dilerseniz de Nike destek departmanına e-posta atabilir ve gönderi numaranızı öğrenebilirsiniz.

Nike İletişim Numarası Nedir?

Nike müşteri hizmetleri departmanına, Nike resmi internet sitesi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Satın alma işlemini gerçekleştirdiğiniz ürünler hakkında soru sorabilir, alınan ürünlerin tarafınıza ne zaman teslim edileceğini öğrenebilirsiniz. Müşteri hizmetlerine ait e-posta ve iletişim numarasına, Nike internet sitesi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Müşteri hizmetleri yetkilerine erişim sağlayabileceğiniz gün ve saat aralığı da iletişim bilgileri arasında yer almaktadır.

Nike Sipariş Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasındadır?

Nike sipariş saatleri, tüm müşterilerin dilediği zaman alışveriş yapabilmesi adına düzenlenmiştir. Buna göre belirlenen sipariş saatleri;

  • Nike hafta içi açılış: 7/24
  • Nike hafta içi kapanış: 7/24
  • Nike hafta sonu açılış: 7/24
  • Nike hafta sonu kapanış: 7/24

Nike online mağazası üzerinden 7/24 alışveriş yapabilmenize imkan sunulmuştur. Bu satın alınan ürünlerin tarafınıza teslim edilme süresi ise, teslimatı yapacak olan kargo firmalarının belirlenen mesai gün ve saatlerine göre değişiklik göstermektedir.

Mesaj Bırakabilirsiniz