Karaca Home franchise bedeli 2024 (Bayilik şartları, kar marjı ve isim hakkı ücreti)

1973 yılında kurulan Karaca kendi sektöründe Türkiye’nin en önemli markaları arasında yer alıyor. Karaca markasını, ülkemizde neredeyse her AVM içerisinde görebilmek mümkün. Eminönü’nde 1973 yılında bir zücaciye dükkanı açarak işe atılan Karaca kardeşler, markayı bugünlere getirmeye başardı. Hem AVM’lerdeki hem de cadde üzerindeki mağazaları ile satış yapan Karaca, müşterilerine internet üzerinden de hizmet veriyor.

Ülkede bu sektörün önemli bir ismi olmasına da bağlı olarak, Karaca ismiyle mağaza açmak isteyenlerin sayısı da artıyor. Karaca bayilik şartlarının yerine getirilmesi halinde, bayilik başvurusu yapanların bayilik açmasına izin veriyor. Bunun için şartları sağladıktan sonra başvuru adımlarının takip edilmesi ve bunların da yerine getirilmesi gerek. Bu aşamalarda herhangi bir sorunun çıkmaması halinde, Karaca bayiliği alınabilmiş oluyor.

Karaca Bayilik Şartları Nelerdir?

Karaca bayiliği almak isteyenlerin ilk araştırması gereken şeylerden birisi, markanın bunun koyduğu şartlar. Karaca bayilik şartları konusunda bilgi vermek gerekirse, şartlar listesinde şunlar yer alıyor;

  • Açılacak olan mağazanın AVM içinde ya da işlek bir caddede açılması
  • Karaca mağazası olarak kullanılacak olan dükkan büyüklüğünün, çok küçük olmaması
  • Yatırıma yetecek kadar bütçe
  • Franchise bedelinin ödenmesi
  • Dükkan içerisinde depo için ayrı bir alan olması.

Bu şartlar, bayilik almak için sağlanması gereken şartlardır. Başvuru işlemlerine geçebilmek için ilk etapta bu şartların sağlanıyor olup olmadığına bakılır. Başvuran kişi bu şartları sağlıyorsa, o zaman değerlendirmeye alınır.

Karaca Franchise Bedeli Ne Kadar?

karaca franchise ucreti

Bir markanın ismiyle bir mağaza açabilmek için, markanın belirlediği isim bedelinin ödenmesi gerekmektedir. Franchise bedeli olarak bilinen isim bedeli ödenmeden, bu markanın isminin kullanılmasına yetkililer tarafından izin verilmez. Karaca da bunun için bir bedel talep eder ve ücretin ödenmesi, bayiliğin alınabilmesi şartları arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Pek çok markanın bayilik vermek için belirlediği franchise ücreti, internet sitesi üzerinde yer almaktadır. Fakat söz konusu Karaca olduğunda, firmanın bu konuya dair bir bilgi paylaşmadığı görülmektedir. Karaca bayiliği almak isteyen birisinin, Karaca franchise bedeli için yetkili isimlerden bilgi alması gerekmektedir.

Mado Kafe Bayilik Şartları, Ücreti

Karaca Bayiliği Nasıl Alınır?

Karaca bayilik başvurusu yapmak isteyenlerin, öncelikle şartları sağlaması beklenir. Bu nedenle başvuru kısmına geçmeden önce, şartları sağlamak, her iki tarafın da vakit kazanmasını sağlar. Eğer şartlar sağlanıyorsa başvuru aşamasında şunlar yapılmalıdır;

  • Karaca bayilik başvurusu için markanın resmi internet sitesi üzerinde bir form yer alır.
  • Başvuru formunun site üzerinden doldurulup yetkili birimlere gönderilmesi gerekir.
  • Eğer direk yüz yüze bir görüşme sağlanmak istenirse, iletişim bilgileri kullanılarak bir arama da gerçekleştirilebilir.
  • Bayilik için iletişim kurulduğunun söylenmesi halinde, yetkili birime yönlendirilirsiniz ve bu birim üzerinden merak ettiğiniz her şeyi öğrenip başvurunuzu yapabilirsiniz.

Karaca bayiliği almak için yapılması gerekenler bu şekildedir.

Mondi Bayilik Şartları, Ücreti

Karaca’nın Kaç Tane Bayisi Var?

karaca bayi sayisi

Yurtdışında da faaliyet gösteren, büyük bir marka haline gelen ve sektöründe en iyilerinden birisi olarak kabul edilen Karaca, çok sayıda bayiye sahip. Kendi açtıkları mağazalarının yanında franchise mağazalara da sahip olan markanın, franchise mağaza sayısının 45 olduğu bulunuyor. Karaca bayi sayısı alışveriş merkezleri için 120’yken, markanın toplam bayi sayısının 650’nin üzerinde olduğu söyleniyor. Bir Türkiye markası olarak dünya genelinde bu noktaya gelmiş olması, yatırımcıların da desteğini almasını sağlıyor ve Karaca bayiliğine olan ilgi buna bağlı olarak da artıyor.

Nike Bayilik Şartları, Ücreti

Karaca Bayilerinin Çalışma Saatleri

Karaca çalışma saatleri, mağazanın nerede olduğuna bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Cadde üzerinde bir Karaca mağazası için çalışma saatleri, alışveriş merkezindeki çalışma saatleri ile aynı değil. Cadde üzerindeki Karaca mağazaları, sabah 8:01 akşam 20:01 saatleri arasında müşterilerin hizmet veriyor. Alışveriş merkezindeki mağazaların açılış kapanış saatleri de alışveriş mağazasına göre belirleniyor.

Karaca Müşteri Hizmetleri İletişim

Karaca bayiliğine dair daha fazla detay merak edenler, markanın müşteri hizmetleri üzerinden internette bulamadıkları bilgiler hakkında bilgi ve alabilirler. Karaca müşteri hizmetleri telefon numarası için tuşlamanız gereken sayılar; +90-212 412 44 00, +90-212 412 44 44 ya da faks için +90 212 412 44 99 ve +90-212 422 48 59. Bu numaralar üzerinden yetkili birimlerle görüşme sağlayabilir, resmi internet sitesi üzerinden da birçok konuda bilgi edinebilirsiniz.

Mesaj Bırakabilirsiniz