QNB Finansbank ATM Yeri Önerme ve 2024 Başvuru Formu

qnb finansbank1 3 1280x720 1

QNB Finansbank’ın Enpara ile ortak bankacılık faaliyetleri de yürütmesi nedeniyle son yıllarda ATM’lere olan talebin arttığı söylenebilir. Enpara ve müşterilerinin birlikte büyük bir kitle oluşturması ATM’lere olan talebi artırıyor. Bu fırsatı değerlendirerek, QNB Finansbank ATM lokasyonu başvurusu yaparak küçük ama lokasyonu iyi olan gayrimenkulünüzü çok değerli bir yatırım aracına dönüştürebilirsiniz. Peki ATM yerine yönlendirmeyi nasıl talep edersiniz?

ATM kiralama

QNB Finansbank’ın para grubu, tüm ATM işlemlerini yapmakta ve ATM gereksinimleri hakkında genel merkeze bilgi vermektedir. Her il ve ilçenin ATM gereksinimleri farklıdır. Bu gereklilikler doğrultusunda ATM lokasyon teklifi talepleri daha dikkatli bir şekilde incelenecektir. Başvurmak için sayfanın en altında bulunan başvuru formunu doldurmanız ve gerekli belgeleri forma eklemeniz gerekmektedir. O halde aşağıdaki başvuru kanalından QNB Finansbank ATM lokasyon teklifi sürecinizi başlatabilirsiniz. İşlemlerin ne zaman tamamlanacağı para birimi grubunun işlem yoğunluğuna göre tam olarak netleşecek.

Bir GA konumu için başvurunuzu onaylama süreci, yapılan testler ve belgelerdeki bilgilerle başlar. ATM lokasyonunun çok iyi bir lokasyonda olması sizi bu konuda bir adım öne geçirirken, şehir içi merkezlerin bu konuda en iyi ATM lokasyonları olduğu bilinmektedir. Sadece konumun önemli olduğunu söylemek yanlış olur. Aynı zamanda özellik yapısının ATM’ye uygunluğu da büyük önem taşımaktadır. QNB Finansbank ATM lokasyon teklifi başvurunuz onaylanırsa, para grubu ekibi mülkünüzü bu sorular için hemen incelemeye başlar. Bu incelemeden onay alırsanız, işlek bir konumda olan ancak oldukça küçük olan mülkünüz, tahmin ettiğinizden daha büyük bir gelir kaynağı olarak karşınıza çıkacaktır. Ayrıca bu kira akışı sürekli devam eder ve mülkünüz risksiz bir yatırım haline gelir.

ATM lokasyon önerisi başvuru formu

  • Adı
  • soyadı
  • kimlik numarası türü
  • TC kimlik numarası
  • seyyar
  • E-posta adresi
  • konu detayı

Bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız banka ile olan görüşmelerinizin olumlu yönde ilerlemesine katkı sağlayacaktır. Finansbank’tan en kısa sürede olumlu ya da olumsuz geri dönüş alacaksınız.

 

One Response

  1. ENGİN YALÇIN

Mesaj Bırakabilirsiniz