Helvacı Ali Franchise Bedeli 2024 (Bayilik Şartları, Maliyeti)

Helvacı Ali bayilik satın almak isteyen kişiler aşağıdaki metinden yararlanarak istedikleri bilgileri daha kısa sürede öğrenebilmektedir. Helvacı Ali bayilerinin franchise bedeli, bayilik açmanın şartları, bayiliğin nasıl alınabileceği gibi konular yazı içerisinde detaylı olarak işlenmiştir.

Helvacı Ali markası 1892 yılına kadar uzanan köklü bir geçmişe sahiptir. Marka şu anki sahiplerin dedesi olan İdris Efendi tarafından kurulmuştur. Kosova’dan İnegöl’e geçiş yapan İdris Efendi’nin 1919 yılında Ali isimli oğlu dünyaya gelmiştir. Ali, Helvacı Ali markasına ismini veren kişidir.

1930 yılında Ali Bozacılar, Helvacı Ali markasının başına geçerek işi devralmış ve ömrünün sonuna kadar aynı işte çalışmayı sürdürmüştür. Sonraki aşamada marka Şadan Bozacılar ismine devrolmuştur.

Helvacı Ali bayiliği almak isteyen kişiler gerekli olan şartları sağlayarak ve iş disiplinlerini oluşturarak kazanç sağlamaya başlayabilmektedir.

Helvacı Ali Bayilik Şartları Nelerdir?

Helvacı Ali bayiliği şartları bu alanda faaliyet gösteren diğer franchise firmalarınki ile benzerdir. Helvacı Ali bayilik açmak için genel olarak şu koşulların sağlanması gerekmektedir:

  • Gıda sektöründe faaliyet yürütme ile ilgili bayi açacak kişinin bir sorunu olmamalıdır.
  • Bayilik için başvuru yapılmadan önce çalışacak olan personeller belirlenmelidir. İş planı ve yatırım tutarları net olarak hesaplanmalı ve başvuru sırasında belirtilmelidir.
  • Başvuruda bulunacak kişilerin daha önce tecrübesinin olup olmamasına dikkat edilmelidir.
  • Dükkan içerisinde bir düzen oluşturulmalıdır.
  • Alanın en az 25 m2 boyutuna sahip olması gereken şartlar arasındadır.
  • Bölge’de başka bir Helvacı Ali şubesi var ise frenchise başvurunuz kabul edilmeyecektir.

2024 Helvacı Ali Franchise Bedeli Ne Kadar?

İlgili markanın franchise bedeli 250 bin TL olarak hesaplanmıştır. Bu tutar 25 m2 boyutlarında açılması planlanan bir dükkan için geçerlidir. Alanın boyutlarında oluşacak değişim fiyatlar üzerinde direkt bir etkiye sahiptir. Hesaplanan tutar içinde malzemeler, dekorasyon, elektrik ve su tesisatı yer almaktadır.

Helvacı Ali Bayiliği Nasıl Alınır?

Helvacı Ali bayiliği almak için dikkat edilmesi gereken bazı adımlar şu şekildedir:

  • İlgili markanın bayilik onayınıza izin verebilmesi için ilk aşama standart boyutların yakalanmış olmasıdır.
  • Sonraki aşamada Helvacı Ali bayilik başvuru formunun doğru şekilde doldurulması yer almaktadır.
  • Yetkililer doldurduğunuz formu incelemekte ve sizlere bir dönüş sağlamaktadır.
  • Bayilik başvurunuzun olumlu olması durumunda yetkililer sizler ile telefon üzerinden bir görüşme sağlayacaktır. Bu konuşma sırasında kafanızda oluşan soru işaretlerini hızlı bir şekilde giderebilirsiniz.
  • Sorunsuz bir şekilde ilerleyen konuşma sonrasında yönetim merkezi bir franchise sunumu hazırlamaktadır.
  • Helvacı Ali merkezinden sürecin ilerlemesi ile ilgili bilgiler alabilirsiniz.
  • Bu aşamada şube için gereken malzemelerin tedariki yer almaktadır. Gerekli kurulumlar yapılmakta ve anlaşma imzalanmaktadır.
  • Bayi içerisinde yönetici dışında bir personel de çalıştırılacak ise uzman kişiler tarafından bir sunum ve hazırlama sunulmaktadır.
  • En son aşamada reklam ve pazarlama ile ilgili ilerleme kat edilmektedir.

Helvacı Ali’nin Kaç Tane Bayisi Var?

Helvacı Ali bayi sayısı 111 şeklinde hesaplanmıştır. Genel olarak ülke içerisinde hizmet veren bu kurum Türkiye’nin 50 farklı şehrinde mevcuttur. İnegöl’de başlayan marka, Türkiye dışında 2 farklı ülkede de hizmet göstermektedir.

Helvacı Ali Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Helvacı Ali müşteri hizmetleri telefon numarası 85 08 88 19 00 şeklindedir. Telefon numarasını kullanarak Helvacı Ali bayilik ile ilgili aklınıza takılan her tür soru ve sorunlarınızda yardım talep edebilirsiniz. Markaya telefon üzerinden ulaşamamanız durumunda info@helvaciali.com adresine bir ileti göndererek isteklerinizi iletide belirtebilirsiniz.

Mesaj Bırakabilirsiniz